zaterdag 11 september 2010

Gisteren expositie in Provinciehuis Flevoland

Nou gisteren het beeld gefinished. Ze kunnen nu met gips aan de gang voor de mallen te maken. Later werken ze ook met polyester.

Gisteravond ook een Skype-verbinding gehad tijdens de opening van mijn expositie in Lelystad in het Provinciehuis Flevoland die nog loopt tot 30 september. Dus als je toevallig in de buurt van station Lelystad bent kun je altijd even binnenwippen om te kijken. Zie voor details: uitnodiging expo.

Mijn vriend Hans samen met Tobia Westerhuis, mijn tijdelijke personal coach, hebben alles georganiseerd. Het was echt leuk om even virtueel aanwezig te zijn in het Provinciehuis. Ik had een hele club collegas op mijn kamer verzameld, die als een soort fanclub stond te juichen en klappen toen ze op de webcam een stukje muur zagen van de expo. Wel gelachen met die hele club. Ondere andere een Zambiaan, Egyptenaar en een Indier.

Door de heftige regenbuien was de opkomst wat magertjes maar wel gezellig. Tobia had samen met haar vriend Jan voor hapjes en drankjes gezorgd en ook een laptop met internetverbinding. Na enige strubbelingen in het begin hadden we uiteindelijk toch een audio en video verbinding.

Mijn vroegere collega bij de Donald Duck, en striptekenaar Daan Jippes was ook nog naar de expo gekomen. Erg leuk allemaal.

Ik heb nu wat meer tijd om iets van China te bekijken.

1 opmerking:

  1. Dag Anita,

    Wat fijn dat het goed met je gaat en jammer dat ik niet bij de opening van je tentoonstelling kon zijn. Ik ga zeker nog even kijken. Ik hoop je snel te horen op skype en wens je alle goeds voor de komende chinatijd!.
    Groetjes, Hennie

    BeantwoordenVerwijderen