zondag 5 september 2010

Karaoke

Gisteren karaoke gedaan. Met zijn allen meezingen.
Het was in een uitgaanscentrum een groot gebouw met gouden muren. Er waren allerlei hapjes en drankjes. Pistache nootjes, slierten vis die je in sausjes kon dopen. Een schaal met fruit opgemaakt in de schil van een meloen. Er zaten ook tomaten door. Daar worden tomaten als vruchten gegeten. Dat zijn het natuurlijk ook. Dus ze zitten daar gewoon in de fruitsalade. Ze maken daar de gekste combinaties, chocolade met tomaat bijvoorbeeld.
Bij de karaoke kreeg je een microfoon in handen en meezingen maar. We hebben lekker meegelald want ja zingen in het Chinees lukt nog niet zo goed. Ze hadden gelukkig een Engels nummer en dat was Yesterday van de Beatles, dat heb ik toen uit volle borst meegezongen.

Het beeld vordert gestaag. Veel medekunstenaars staan er bewonderend naar te kijken. Ik ben wel degene hier met het hoogste beeld. Ik sta vaak boven mijn hoofd te werken op een steiger van een paar meter hoog. Ik ben dan ook elke avond behoorlijk uitgeblust. En heb weinig zin nog veel te doen. Dus aan e-mails beantwoorden kom ik niet toe. Deze blog doet Hans ook voor me. Dan blijven jullie nog een beetje op de hoogte van mijn reilen en zeilen.

Ik ben vandaag maar een dagje in mijn hotel gebleven, beetje ziek en moe. 's Middags nog maar weer een lekkere massage genomen en Chinees gegeten met Phoebe, de organisatrice. Toen ze me uitnodigde om mee te gaan Chinezen zei ik, maar ik eet toch iedere dag Chinees. Maar dit was wel heel speciaal Chinees, erg lekker.

Nu nog maar 5 dagen om het beeld af te ronden.

Iedereen veel groeten uit het verre Oosten,
Anita

2 opmerkingen: